Friday, 28 November 2014

Emonyettt tibe2... ;(

Hari ni i keje mlm..tibe2 rs sayu..emonyetttt sungguhhh..rs nak nangis..agaknye byk sgt pkir kot..tibe2 terpikir betul ke nak wat ivf ni..camne kalu x berjaya..am i strong enough??tapi sume tu kuasa tuhan kan..kita just usaha & tawakkal..yg lain sume berserah kpdNya..

Kadang2 bile dgr lagu emo2 neh..sure akan mengalir gak air mateku ini..padahal xde kaitan pon kan..huhu..adeh..nway hopefully my journey with ivf will be successful..cant wait to have our own children..well utk mengisi kesunyian, we have 3 cats at home..sgt manja..xdela rs sunyi sgt..luv them so much..kalu ditakdirkan i preggy with ivf..will make sure my babies sume pon syg kucing kt umh ni :) come on..be happy!!!! positifkan diri..jgn sedih2..


Ya Allah..adakah aku sudah bersedia utk melalui semua ini..ko permudahkanlah..kuatkanlah kami..bgnkanlah kami..permudahkanlah process ivfku ini & semoga aku berjaya pregnant dgn ivf. ini...jauhilah kami dr benda2 yg xbaik..sesungguhnya kepdmu kami berserah & meminta pertolongan...aminnn





1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete